Frankrig

Frankrig er uden tvivl verdens førende vinland Bordeaux. Bourgogne. Alsace. Champagne Behøver vi sige mere? Frankrig har mere end 2000 års erfaring og eksperimenter med vinavl og det er franske druesorter og metoder, der har været til inspiration til alle nyere vinlande. Der produceres vin over hele landet, og vin er en helt naturlig del af den franske hverdag og nu kan du også få muligheden for at få en bid af den franske hverdag med dig hjem. og har alt fra.

Chateau Mignan Minervois Rouge 2013

Denne strålende rubinvin fremstår som rig krydret, intenst pebret. Det ærlige angreb afslører aromaer af frisk frugt på en base af forvitret træ. Kvalitetsavlen fremhæver en bred sag, der stammer fra en perfekt kontrolleret jord. Mærket af en talentfuld vinproducent.

kr. 99,75,-

Seduction Mourvedre Pays D'oc 2011

Denne Mourvedre 'Seduction' kommer fra Languedoc-regionen i den sydlige del af Frankrig.

denne dejlige vin tilbyder smag af frugter og acacia aromaer, som bliver fremhævet af noter af peber og kanel og med en duft af lakrids. Hele hærligheden ender med en efterbehandling på en meget lang og fløjlsagtig gane. Passer perfekt til lam og gede ost.

Kr. 79,75,-

Domaine du Mas de la Tour 2013

En rar, mørk og varm duft af brombær med en frisk, intens og dyb frugtighed. Utroligt blød og harmonisk.

Smagen af sorte bær klarer sig flot uden fadlagring. Ukompliceret og særdeles rar Rhônevin, som vil være eminent til fx simrekøkkenet.

Kr. 80,-

Gigondas - La Chasse des Princes 2015

En lækker sag fra det sydlige Rhône, hvor de berømte kommuner Châteauneuf-du-Pâpe, Rasteau og Gigondas ligger.

Gigondas La Chasse des Princes er dyb mørk i farven med en fed duft af mørke bær, lidt lakrids og vanilje.

Smagen er fyldig og med en god tæt eftersmag, der vidner om en flot harmonisk vin.

Kr. 255,-

Création Grosset Cairanne, Brotte, 2016

Lidt støvet i duften med kirsebær, blommemarmelade, lakrids og en smule vanilje og ceder. Vinen har en dejlig smag hen af kirsebær, krydderurter og sort peber. Tør, frisk, med en fin syre.

Passer perfekt til en svinekotelet, men giv den en dekantering. Hvis du gerne ville have den bedste smags oplevelse, så smager den faktisk bedst på andendagen.

Kr. 99,75,- 

Esprit Barville, Côtes du Rhône, Maison Brotte, 2016

Ved første inhalering, kommer man ikke uden om den frisk kværnede peber, men der er også kirsebær og brombær. I smagen er der en medium fyldighed, hvor man rigtigt kan smage de mere mørke frugter og med lakrids, krydderurter og fad. Varm og mellemlang eftersmag, med et hint af pebernoter. 

Passer supergodt til svinekød.

Kr. 99,75,-

Chateau Tour Calon, Montage Saint-Emilion Økologisk 2015

Elegant og blød økologisk Montage-Saint-Emilion. Merlot-druer sikrer en fyldig og flot afrundet vin med masser af frugt og intensitet i smagen.

Fra de nye og gamle fade opnåes lækre smag af vanilje og chokolade der blander sig lidt med noter af cigarkasse.

Kr. 129,75 Normalpris pr. 169,75 spar 40%

Grenache Noir Vieille Vignes, Oak Aged 2015

Efterårsvin til efterårsmad. Her er der masser af varm sort frugt i aromaen – brombær og blommemarmelade, men også med få krydderurtenoter. Jammy i smagen med kogt frugt, lakrids og en varmegivende høj alkohol.

God længde på eftersmagen. Sæt den sammen med simreretter eller en flæskesteg.

Kr. 99,75,-

Grande Rèserve Vieille Vignes, Oak Aged 2017

Saft med saft på. Denne Grenache Noir har lidt af det hele.  Fylde, kraft, stor tæt frugtighed, struktur og en diskret sødme. God fylde og koncentration, som leverer en dejlig saftig aromapalette af modne brombær, blommer, lakrids og friske tobaksblade i både næse og mund.

Eftersmagen er lang og kraftfuld med velintegrerede fadnoter af vanilje, ristet eg og tobak.

Kr. 99,75,-

Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk