Vores Gin

Vi har et stort udvalg af GIn fra hele verden

Kinross Citric & Dry:

Smagsnoterne afspejler de botanicals der er brugt ved destilleringen, nemlig lemonappelsin, grapefrugt,
mandarinkardemommeangelikarod og selvfølgelig enebær og koriander.

Den har en frisk smag med tydelige citrusnoter, og er meget velegnet til at drikke ren med is,
med tonic eller i lækre cocktails.

70 cl. / 40% alkohol

Pris: Kr. 200,-

Kinross Wild Berry Fruits:

Smagsnoterne afspejler de botanicals der er brugt ved destilleringen, nemlig lemonbitter appelsin,
kardemommeangelikarodhindbær og selvfølgelig enebær og koriander.

En meget aromatisk gin med smag af skovbær,  specielt med fokus på hindbær, men hvor den gode ginsmag selvfølgelig er velbevaret.
Den er velegnet til at drikke såvel ren med is, som med tonic eller i lækre cocktails.

 70 cl. / 40% alkohol

Pris: Kr. 200,-

Kinross Tropical & Exotic Fruits:

Smagsnoterne afspejler de botanicals der er brugt ved destilleringen, nemlig Lemon, bitter appelsin,
grapefrugt, mango, kardemomme, angelikarod, Yuzu og selvfølgelig enebær og koriander.

En meget aromatisk gin med smag af tropiske frugter med fokus på lemon, mango og grapefrugt.
Gin’en har vundet flere forskellige priser, og er en ren nydelse for de gindrikkere, som gerne vil prøve
en lidt anderledes, men bestemt smagfuld gin.

Den kan drikkes såvel ren med is, som med tonic eller bruges til at mixe en lækker cocktail.

Kinross Tropical & Exotic har vundet følgende priser:

Double Gold medal “Best Value” in China Wine & Spirits Awards (2018)
Bronze Medal in Melbourne International Spirits Competition (2016)

70 cl. / 40% alkohol

Pris: Kr. 200,-

Kinross Strawberry:

Smagsnoterne afspejler de botanicals der er brugt ved destilleringen, nemlig kardemomme,
angelikarod, Jordbær og selvfølgelig enebær og koriander.

En meget aromatisk gin med smag af jordbær og med en ekstra sødmeder gør den perfekt med tonic, eller i lækre cocktails evt. som velkomstdrink, hvor også den lyserøde farve gør sig rigtigt godt.

70 cl. / 40% alkohol

Pris: Kr. 200,-

Kinross Selection Especial:

Smagsnoterne er enebær, med et hint af citrusappelsinskal og lemon, hvilket gør den velegnet til den klassiske GT og til luksusdrinks i det hele taget.

70 cl. / 37,5 % alkohol.

Pris: Kr. 200,-

Geranium Gin 

Smooth og velbalanceret gin

Det er ikke uden grund at produkterne fra Hammer & Son løbende høster priser i ind- og udland. Udtrykkene i deres produkter er vidt forskellige, men de forenes af den umådeligt høje kvalitet og uforlignelige balance. Resultatet er en uimodståelig gin med delikate noter af enebær, crispy citrus samt en floral kant af eksotiske nuancer takket være, de øvrige ingredienser. Desuden så er Geranuim en af de højest værdtsatte gins i verden. 

Pris: kr. 375,-

 

Old English Gin

lavet ud fra en gammel klassisk opskrift fra 1783

Alle ingredienser til Old English Gin destilleres i England med undtagelse af kardemommen. Den foretrækker Hammer & Son selv at destillere i københavn, inden den sendes til Langley Distillery, der foretager den øvrige destillation. Kardemommens særstatus illustreres på flasken, som en gennemskåret kardemommekapsel. Old English har, ligesom Geranium Gin, modtaget nogle af de højeste internationale priser i verden.

Pris: Kr. 499,-

Scapegrace Classic Gin

Harmonisk og afrundet smag

En "Scapegrace" er en form for slyngel; en der vender konventionerne ryggen og helst går sine egen veje. Hvor kunne man spørge, er det så, at Scapegrace afviger fra den slagne vej? Det er ikke, fordi man overraskes dybt, når man kigger på de 12 nøje udvalgte botanicals, som findes i denne skønne klassiske gin. Til gengæld byder den på en særegen elegance, med så fin en smag, at den faktisk sagtens kan drikkes ren.

Pris: Kr. 400,-

Scapegrace Gold Gin (midlertidigt udsolgt)

Perfekt til selv den kræsne Gin & Tonic fan

Anderledes er det dog med deres Gold udgave, der adskiller sig fra den klassiske ved en højere alkoholprocent (57%) og tilsætning af en 13. botanical: Tørret mandarinskal. Her er intensiteten helt uovertruffen, med masser af spark. Hvis det ikke lyder helt så revolutionerende og du ikke er helt overbevist, er der nok ingen vej uden om, end at smage ginnen.

Pris: Kr. 600,-

Bathtub Gin

Floral og let blomsteragtig gin

Bathtube gin opstod som et begreb i den amerikanske forbudstid, hvor amatører frenstillede "gin" i deres badekar. Det gjorde de ved at tilsætte smagsgivere til alkohol. Dette er en prisbelønnet gin fra Ableforth. Bathtub Gin produceres efter den helt traditionelle metode, som man gjorde tilbage i tiden i England, ved at lade ingredienserne trække i spiritus. Spiritussen destilleres i kobberpot destillater og trækker efterføglende med enebær, appelsinskaller, koriander, kanel, nelliker og kardemomme.

Pris: Kr. 475,-

Bathtub Sloe Gin

Sød og mild gin

Denne sloe gin indeholder næsten et halvt kg. slåenbær pr. flaske, som produceres. Derudover bruges der også andre mere klassiske gin krydderier såsom kanel, enebær, koriander og appelsinskaller. Det giver en sloe gin, som er en kende mere frugtig end mange andre sloe gins. Søde og milde noter af slåenbær, næsten kirsebær agtig som runder af med en let syrlig nuance. 

Pris: Kr. 350,-

KI NO BI Kyoto Gin

Japans første dedikerede gin 

KI NO BI betyder noget i retning af "årstidernes skønhed" på japansk, og det er lige det, som man får, når man smager KI NO BI, altså årstiderne i Japan. Der er ikke mange produkter, der så klart formår at inkorporere deres terroir i deres gin, som KI NO BI. De eksotiske ingredienser, som yuzu og sansho peger insisterende på oprindelseslandet, mens enebærerne og de øvrige ingredienser fastholder, at der er tale om gin af høj kvalitet. Desuden, så er Kyoto Distillery Japans første dedikerede gin destilleri. Det ligger i den sydlige del af Kyoto City, som er en del af et område, der i mange år har været berømt for produktionen af sake.

Pris: Kr. 550,-

Moletto Tomato Gin

Med smagsnoter af tomater og enebær

Moletto kommer fra Veneto regionen i det nordlige Italien. Den er lavet med enebær fra Alperne, urter fra middelhavs regionen samt solmodne Italienske tomater. Nogle vil sikkert finde det en smule sært, at drikke gin med smag af tomater. Disse insigelser forsvinder dog hurtigt, når man smager på Moletto. Udtrykket virker ligeså naturligt, som da vi begyndte at drikke gin, med argurkesmag. Med Moletto varer det ikke længe, før cherrytomater bliver helt almindelige, når vi bestiller en gin og Tonic. 

Pris: Kr. 450,-

KEW Organic Gin

Lavet på blomster og urter fra økologiske haver

London Distillery Company producerer en særlig gin, i samarbejde me The Royal Botanic Gardens: KEW Royal Organic Gin. Denne gin produceres bl.a. med brug af økologiske urter fra Kew Gardens i London, og det har tilsyneladende været svært at begrænse sig, da man først fik adgang til den botaniske have. Ginnen rummer hele 44 botanicals, hvoraf 27 stammer fra Kew Gardens. 

Pris: Kr. 400,-

Boatyard Double Gin

Kraftig fylde med en smag af pepper og citron

Når Boatyard skriver "double" på etiketten, ja, så mener de double - og ikke bare af enebær. Det her er en ekstrem gin, hvis krydrede smag ubønhørligt bider sig, når man drikker den rent. Boatyard Double Gin sparker døren ind og skriger peber og citron i dit ansigt, inden den overdøves af enebærerne. Når overraskelsen har lagt sig, efterlader ginnen dog en mildere floral tone, man lettere ka forlige sig med. Boatyard Double Gin er ikke udviklet med henblik på at blive drikket rent. Den er nøje udviklet til gin & tonic eller andet, hvor dens højtråbende udtryk tæmmes, og de sødere nuancer fornemt kommer til udtryk. Bag denne irske gin på 46% står den tidligere COO, for London Distillery, Joe McGirr, som blandt andet laver Kew & Dodd’s gin.

Pris: Kr. 450,-

 

Gunroom 12 Botanicals Gin

En gin der afspejler 1800'erne ginstil

Gunroom 12 Botanicals Gin er, som navnet antyder, lavet af 12 forskellige botanicals. Da man har sigtet efter en ginstil, som den gjorde sig gldende i 1800-tallet, er der her tale om en gin, hvor de mange smagsgivere ikke overdøver den klassiske enebærsmag, men de tilfører en stor kompleksitet til det samlede smagsudtryk. Krydderierne i Gunroom Gin: enebær, koriander, kvan, iris rod, citronskal, appelsinskal, lakrids, sar, cassiabark, mandler, muskatnød og kanel.

Pris: Kr. 300,-

 

Garden Tiger Gin

Lavet med 34 botanicals

Garden Tiger Dry Gin er en vinder af den yderst prestigefyldte "Whisky Exchange Spirit of the Year 2017" -prisen. Garden Tiger Gin en kompleks dry gin er lavet med 34 botanicals, bl.a. af økologisk blodappelsin, blomster, krydderier, bær, fyr, tørringsharpikser og sødme at fylde munden. Rig og utroligt kompleks, det overstiger forventningerne til en gin. Byg og strække på en smukt afbalanceret smag, der ændrer sig bemærkelsesværdigt med fortynding og temperatur Udformet på Capreolus destilleri i Cotswolds.

Pris: Kr. 400,-

Trolden Copperpot Gin

Mangler du en dansk gin i dit barskab?

Så bør du overveje at anskaffe denne vidunderlige flaske, der i blødhed og smag skiller sig ud fra andre danske gins. Trolden Copperpot Gin er lavet på Trolden destilleriet i Kolding, som siden 2011 har produceret whisky, rom og ikke mindst gin i verdensklasse. Troden Copperpot er opkaldt efter de gamle håndbankede kobber pot stills (copperpots), som bruges i destilleringen af ginnen. Det første, du lægger mærke til, er den flotte krystalklare farve. Den første mundfuld efterlader et blødt og rundt indtryk. Smagen er domineret af limeskal og en nøddeagtig eftersmag. Tager du endnu en tår, dukker der pludselig krydrede noter af ingefær og peber op sammen men smagen af enebær og koriander.

Pris: Kr. 299,-

Zuidam Dutch Courage Dry Gin

Lavet på 9 botanicals

Zuidam Dutch Courage Gin, er baseret på en tripledestilleret kornspiritus, som blendes med 9 forskellige destillater – lavet på hver sin botanical. Det foregår med håndkraft når det hele skal blendes og den perfekte kombination skal findes. Navnet Dutch Courage stammer fra den hollandsk-engelske krig i 1652–1674. Her opfandt de engelske soldater ordet Dutch Courage – som beskrev det kampmod som hollænderne fik efter at have drukket genever. Navnet Zuidam kommer fra grundlæggeres Freds efternavn. utrolig frisk med noter af citron og appelsin. Så begynder friske noter af enebær at dominere sammen med noter af lakrids. En let floral sødme er også tydeligt. De 9 botanicals som tilsammen udgør ginnen er: Enebær​, Orrisrod, Korianderfrø, Angelicarod, Appelsin, Citroner, Lakridsrod, Kardemomme og Vaniliestænger.

Pris: Kr. 399,-

Hernö Gin

Har vundet over 40 internationale priser

På den svenske østkyst laves denne gin i London Dry Gin stilen på Hernö Brenneri. Ginen er lavet på basis af deres egen hjemmeavlede hvedespiritus, som tilføres 8 forskellige krydderurter i 18 timer inden destillering. Hernö Gin er en rund og glat London dry gin, med enebær karakter, frisk citrus noter og en blomstret kompleksitet, som gør denne gin meget let at nyde på egen hånd. Hernö Gin er den mest hæderkronede gin i de sidste tre år med over 40 internationale priser, og det virker ikke til, at opmærksomheden Hernö Gin har tænkt sig at stoppe. Med 8 lækre ingredienser får du en klassisk gin med skønne citrus- og pebernoter. Siden sin grundlæggelse har Hernö Gin opnået en enorm anerkendelse, som er kulmineret med flere priser som verdens bedste gin. Senest blev Hernö Gin kåret som verdens bedste gin til gin og tonic af den mest anerkendte pris inden for alkoholiske drikkevarer, International Wine and Spirits Competition (IWSC). Hernö Gin er den mest hæderkronede gin i de sidste tre år med over 40 internationale priser, og det virker ikke til, at opmærksomheden Hernö Gin har tænkt sig at stoppe.

Pris: Kr. 430,-

Edinburgh Gin Elderflower

Har rødder tilbage i 1700 tallets 

Edinburgh Elderflower Gin er en sødmefuld ginlikør med en alkoholprocent på 20. Den er produceret på lokal, friskplukket hyldeblomst fra landdistrikterne omkring den skotske hovedstad. Edinburgh Gin Elderflower er én af de i alt tre forrygende ginlikører fra Edinburgh Gin. Den produceres på de bedste indenlandske ingredienser, som findes lokalt i landdistrikterne, der omslutter den skotske hovedstad. Ginnen indeholder friskplukket hyldeblomst, der giver den diskret, men kompleks, smag. Den friske hyldeblomst udblødes i nydestilleret Edinburgh Gin i en måneds tid, for at udvinde så meget smag som muligt. Udover hyldeblomst og de ingredienser, du finder i den originale Edinburgh Gin indeholder denne også: Lavendel, Citrongræs, Morbær, Fyrretræsknopper og Appelsinskal. Samlet giver alle disse ingredienser Edinburgh Elderflower Gin en karakteristisk, blomstret aroma og smag. Smagen er sød og delikat med et hint af lemon. Eftersmagen inkluderer undertoner af pære, fersken og grapefrugtskal.

Pris: Kr. 275,-

Edinburgh Gin Rhubarb & ginger

En dejlig sommerlig fornemmelse

Edinburgh Gin Rhubarb and Ginger er baseret påforårets friskplukkede rabarber og krydret med orientalsk ingefær og derefter blandet med den klassiske Edinburgh Gin, som giver en sød, frugtig og krydret smag. Gin likørens søde noter af rabarber står i stor kontrast til de rigere noter. Første duft giver et indtryk af en mild, men kompleks gin. Fine og delikate noter af sprød rabarber. Ginnen er først og fremmest utrolig behagelig med nærmest ingen alkoholburn. Ginlikøren er sødlig, mens eftersmagen er fyldt med rabarber, som giver en dejlig sommerlig fornemmelse. Edinburgh Gins Rhubarb & Ginger kan nydes rent over et par isterninger, men smager også fantastisk med tonic. Tilføj eventuelt en skive ingefær, så disse noter trækkes frem af ginnen. 

Pris: Kr. 275,-

 

Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk