Vores Rom

Davidsen's Superior Realease Rum, Blend 12

En mørk og lækker rom med en harmonisk sødme.

Davidsen's Rum er en intens og velsmagende rom lavet på et blend af udsøgte romtyper. En del af rommen har lagret i op til 12 år på amerikanske egetræsfade, der tidligere har lagret Boubon. Dette tilfører rommens harmoniske sødme en snert af vanilje. Resultatet er en lækker mørk rom med en sublim smag.

Pris: Kr. 390,-

 

 

Bonpland Suave Rum & Grape 30%

En ny generation og art er født. Natural og uberørt. 

Bonpland Rum er modnet i tre-grænseregionen i Tyskland, Luxembourg og Frankrig på Familien Vallendar´s ejendom, som blev etableret i 1824. Rommen er vinificeret i vinfade fra de fineste Wine Estates i Tyskland, såsom VDP af Friedrich Becker fra Pfalz og Bernhard Huber fra Baden. De ypperligste Burgundies der oprindeligt er modnet i disse fade og det barske klima i bakkerne mellem Saar og Mosel, giver en klar entydighed og frugtagtig elegance i Bonpland rom-serien. For at understrege sin karakter, bruges der absolut ingen sukker eller farvestoffer i disse rom og ingen ”chilled” filtrering.

Pris: Kr. 399,-

UNHIQ XO, Malt Rum

kraftfulde rom med intens sødme og robust styrke.

Duften er meget aromatisk af muskatnød, tørret frugt som svesker og figen, med noter af vanilje og mandel, kokosnød og sukkerrør. Der er tale om en smagseksplosion, hvor fadsmagen går i et sublimt sammenspil med smagsnuancer af vanilje, ristede kaffebønner og Bourbon, samt et mere subtil hint af kanel.

Der er tale om en begrænset produktion på 6500 liter til hele verdensmarkedet og hver flaske er nummereret. Producenten har anført 1982, som denne roms vintage år. 

Pris: Kr. 750,-

Ron Diplomatico Reserva Exclusiva Rom

karakteristisk rund sødme, frugt noter og høj intensitet.

En fabelagtig venezuelansk mørk gylden rom, destilleret fra melasse i en kobber potstill før 12 års aldring. Rig, sød og frugtagtig, lige som vi kan lide den. Nøddeagtig og krydret, Eftersmagen er lang, men subtil. Lidt tør nøddeagtig finish med god sødme. Fantastisk kvalitet for pengene. Diplomatico har vundet over 54 medaljer ved internationale konkurrencer såsom SIP Awards, San Francisco World Spirits, Miami Rum XP, Monde Selection etc. Diplomatico er internationalt anerkendt som en af de bedste rom fra Sydamerika.

Pris: Kr. 350,-

 

Mocambo Anniversary Edition Anejo 10 Years

Noter af modne tørrede frugter, cedertræ og et lille touch af anis.

Mocambo er top-serien fra Licores Veracruz, hvor kvaliteten er i højsædet og hvor der er satset på de allerbedste råvarer og en langvarig lagring på egetræstønder af hvid eg. Det perfekte tropiske klima og fugtigheden fra den Mexikanske Golf og det Karibiske Hav gør, at Cordoba regionen er det perfekte sted at producere rom. Alle rom i Single Barrel serien er super-premium rom, hvor der i fermenteringen, lagringen og i selve designet af flaskerne er kælet for detaljerne. Det giver en markant karakter, hvor alderen tydeligt viser sig i den modne og afrundede aroma og smag. Rommen har vundet utallige priser i ind- og udland.

Pris: Kr. 390,-

DOS MADERAS 5+3 Double Ageing

Blød og harmonisk afrundet smag af tørret frugt, krydderi og karamel.

Master blenderen udvælger nøje mellem de mest eksklusive rom fra Barbados og Guyana. Når den ønskede blanding er fundet, lagrer man rommen 5 år i Caribien. Efter denne del af lagringsprocessen bliver blandingen sejlet over Atlanten til Williams & Humbert i Spanien, hvor anden del af lagringen begynder. Rommen bliver nu lagret 3 år i særlig udvalgte egetræsfade. Denne unikke sammensmeltning af kulturer giver Dos Maderas en harmonisk afrundet smag. Dos Maderas 5 + 3 er en meget speciel alderen rom,  med en unik buket, af forskellige smagsversioner og aromaer, der er svære at sammenligne. Ristede aromaer i munden med hints af vanille og nødder.

Pris: Kr. 350,-

English Harbour  5 Years Old  Antigua Rum

Blandt de absolut bedste rom der produceres.

English Harbour 5 års rom har vundet et væld af priser: Dobbelt guld ved San Francisco World Spirits Competition 2004 og 2005, guld ved Beverage Testing Institute 2005 og 2006, og Forbes Magazine Worlds 10 Most Remarkable Rums i 2006. Som med de fleste andre rom, er der anvendt lagring på ex. bourbon fade, og smagen har noter af brændt sukker, sød melasse, frugt, vanille og karamel. Den er en anelse mere skarp end sød, men er stadig meget velafbalanceret. English Harbour 5 års rom er god kvalitet for pengene.

Pris: Kr. 350,-

A.H. Riise 

En Rom i absolut topklasse.

Denne rom har en flot mørk mahogniagtig farve, med en elegant krydret bouquet med noter af Melasse, Egetræ, Tobak, og Orange. I smagen er A.H. Riise en enestående oplevelse, med sin meget fyldige, lange og frugtagtige smag med toner af Cedertræ, Vanilie, Caramel, Sherry, og Orange som nærmest fortsætter uendeligt, og afsluttes med en elegant blød eftersmag. En Rom i absolut topklasse, hvoraf der kun bliver aftappet 2.000 flasker om året.

Pris: Kr. 850,-

Ron de Jeremy XO 15 Years Solera

En vellykket romblend fra Caribiens bedste romproducerende lande.

Ron de Jeremy X.O er en 15 år gammel solera rom blended af elegante kolonne destillerede rommer fra Barbados og Trinidad, samt karakterfulde og krydrede rommer fra Jamaica og Guyana. Simpelthen det perfekte blend lagret i First Fill American Bourbon Barrels. Rommen har en mørk gylden farve med rødlige kobber nuancer. Smagen er fløjlsagtig forførende og dybt tilfredsstillende, med lækker eksklusiv smag af vanilje, banan, rørsukker og honning. Eftersmagen er lækker krydret med varme toner af toffee og kanel.

Pris: Kr. 390,-
 

Ron Espero X.O. Extra Anejo

En let krydret, lang og cremet smag.

Ron Espero X.O Extra Añejo er et blend af 15 forskellige solera- og vintagerom-batches fra destillerier fra Den Dominikanske Republik, Jamaica, Barbados, Guyana og Trinidad. Alle kompetent sat sammen på Costa Rica. I den endelige rom indgår et udsnit af den fineste rom fra Den Dominikanske Republik med en solera-alder på mellem 12 og 18 år samt en unik blanding af 6-12-årig vintagerom fra Barbados, Jamaica, Trinidad og Guayana. Let sødmefuld, rund og frugtig næse med en diskret røget tone, der svæver i baggrunden. I munden går sødmen igen i en let krydret, lang og cremet smag med fin kompleksitet fra noterne af citrus, banan, kokosnød, honning og tropiske frugter.

Pris: Kr. 475,-

Havfruen Fanø Skibsrom

Fra Fanø til eksotiske himmelstrøg.

Inspirationen til Fanø Skibsrom starter med fuldriggeren Doris Brodersen som blev bygget i Flensborg i 1875 og opkaldt efter rederens hustru. Det blev indregistreret på St. Thomas, Dansk Vestindien, og var således under Dansk flag fra 1875, og sejlede i mange år rom og sukker fra St.Croix, St.Thomas og St.Jan til Flensborg. 

Havfruen er en sød rom, med smag af lynghonning, Havtorn fra Fanø og Madagaskar vanilje og med en skøn afrundet smag af Jamaicarom. Den gode rom kommer fra Jamaica og er efterlagret på portvinsfade på Fanø. Findes i to størrelser.

Pris: Kr. 399,- for 0,70 liter
Pris: Kr. 250,- for 0,35 liter 

Havmanden Fanø Skibsrom

Fra Fanø til eksotiske himmelstrøg.

Inspirationen til Fanø Skibsrom starter med fuldriggeren Doris Brodersen som blev bygget i Flensborg i 1875 og opkaldt efter rederens hustru. Det blev indregistreret på St. Thomas, Dansk Vestindien, og var således under Dansk flag fra 1875, og sejlede i mange år rom og sukker fra St.Croix, St.Thomas og St.Jan til Flensborg. 

Havmanden er en mere robust rom, med smag af lynghonning, Havtorn fra Fanø og Madagaskar vanilje og med en skøn afrundet smag af Jamaicarom. Den gode rom kommer fra Jamaica og er efterlagret på portvinsfade på Fanø. Findes i to størrelser. 

Pris: Kr. 399,- for 0,70 liter
Pris: Kr. 250,- for 0,35 liter


 

El Ron Prohibido Gran Reserva 15 Years

”Den forbudte rom” 

El Ron Prohibido som på dansk betyder “den forbudte rom”, er en mexicansk blended rom, som stammer helt tilbage fra 1700 tallet. Rommen lagret i et 15-års solera system. Rommen har en sødmefuld duft med ultra-intense noter af tørret frugt, rosiner, svesker, brun farin, mørk chokolade og vanilje. Smagen dækker et bredt spektrum med noter som vanille, træ, valnød, smør, mørk chokolade og kaffe, og finishen er lang, blød og kompleks. Rommen blev så populær i Spanien, at kongen i 1796 måtte forbyde den for at beskytte de lokale producenter.

Pris: Kr. 400,-

Ron Millonario 10 Aniversario Cincuenta Rum

Noter af vanilje, frugt og krydderier.

Udgivelsen af Ron Millonario 10 Aniversario hænger sammen med Ron Millonario husets 10 års jubilæum, og navnet betyder ikke, at produktet er 10 år gammelt. Ron Millonario 10 Aniversario har kreeret et blend af en større andel af yngre rom, der har været lagret på bourbonfade og en mindre andel af ældre rom, der har været lagret på sherryfade. Ron Millonario 10 Aniversario Rum har noter af vanilje, frugt og krydderier. 

Pris: Kr. 390,-

Villa Rica  Single Barrel 23 Years

Rom med en udsøgt og delikat smag.

Villa Rica er en rom med en udsøgt og delikat smag og den er en del af Mocambo's Super-Premium serien er rent faktisk betegnet Ultra-Premium. Single Barrel betyder at den faktisk er lagret i 23 år. I Glasset fremstår den ekstremt mørk med en lækker mørk gyldenbrun glød. Duften frigiver noter af tørret frugt og læder. Smagen udvikler sig meget længe med noter af vanilje, modne tørrede frugter, valnød og med en næsten Maderia-agtig sødme i finishen.

Pris: Kr. 725,-

Mocambo Single Barrel 15 Years

Tørrede frugter og  touch af lakrids.

Mocambo er en rom med en udsøgt og delikat smag. Single barrel betyder at den rent faktisk er lagret i 15 år. Den lange lagring på Europæiske egetræsfade gør, at denne rom ikke er så sød som mærker med kortere lagringstid. I glasset fremstår den meget mørk med en lækker gyldenbrun glød. Duften giver lovning på en rigtig god oplevelse med noter af eg og figner - Smagen indfrier til fulde forventningerne med vanilje, modne tørrede frugter og et lille touch af lakrids. 

Pris. Kr. 450,-

Mocambo Single Barrel 20 Years Art Edition

Hints af vanilje, modne tørrede frugter og valnød.

Mocambo 20 års single barrel Arte Edition er en rom med en udsøgt og delikat smag og den er en del af Mocambos Super-Premium serie og rent faktisk betegnet Ultra-Premium. Single barrel betyder at den faktisk er lagret i 20 år også betegnet slow-aged. Den lange lagring på Europæiske egetræsfade gør, at denne rom ikke er så sød som mærker med kortere lagringstid - til gengæld er den kompleks og rummer et utal af smagsnoter som ikke opnås i Solerarom med meget kortere faktisk lagringstid. Den elegante flaske er udsmykket med naturfibre designet af den Mexikanske kunstner Victor Fernández. Rommens smag udvikler sig meget længe og giver hints af vanilje, modne tørrede frugter og valnød.

Pris: Kr. 575,-

Zafra Rum Master Reserve 21 Years

perfekt silkeblød mundfornemmelse.

21 års Master Reserve er kolonnedestilleret på helt specielle og meget høje destillationsapparater, hvilket gør at den er meget ren og i perfekt balance. Rommen er opkaldt efter det spanske udtryk for at høste sukkerrør. Rommen har en dejlig smag af blomster, blød vanilje og toffee. Det er en rom der med sin indsmigrende sødme og kompleksitet gør sig godt for den selv den kræsne rom elsker.

Pris: Kr. 500,- 

EKTE Rum Dark & Aged 

Rommen er fra Caribien, Blendet i Danmark, flasket i Spanien.

Dark & Aged er EKTEs svar på en elegant og sødmefuld ”sipping”-rom, altså en rom der skal drikkes rent. Hovedparten af rommen er fra Guyana, destilleret på pot stills, den anden store del er fra Trinidad, en ”Anejo” stil rom, som er op til 5 år gammel. Der udover, er der noget, op til 8 år gammel Barbados rom i, fra den sydlige del af Barbados. Rommen er sødet op med økologisk rørsukker og  fairtrade mørk moscovado sukker og har en dejlig smag af toffee og vanille.

Pris: Kr. 350,-

EKTE Rum Pungent & Greedy

Kraftfulde og intens rom.

Pungent & Geeky er EKTE'S mest kraftfulde og mest intense rom. Det er den rom med det ældste blend, og med den mest aromatiske smag. Rommen er en kombination af forskellige potstill rom, som virkelig er intense og meget smagfulde. Det er en eksplosion af smag, som man ikke skal snyde sig selv for. Rommen er en blanding fra tre forskellige steder. Den har en primær rom part fra Jamaica på 3 år og er blendet op med et 8 års rom fra Barbados og ligeledes rom fra Trinidad som er 5 år gammelt.

Pris: Kr. 450,-

EKTE Rum Spiced & Rich

Ikke som andre krydrede rom.

Spiced & Rich er EKTEs krydrede rom, men den er ikke som andre krydrede rom. Det eneste krydderi der bruges til rommen er økologisk bourbon vanille. Selve rommen der bruges er en blend af op til 5 år gammel rom fra den sydlige del af Barbados, kolonne destilleret rom fra Trinidad og en smule frisk jamaikansk ulagret rom. Rommen er sødet op med en smule sukker, som giver finesse og balance. En fantastisk rom til at drikke rent, eller til long drinks. Smag den, du vil ikke fortryde det.

Pris: Kr. 300,-

Plantation XO 20th Anniversary

Fløjsbløde, cremede rom

Plantation XO 20th Anniversary er dedikeret for 20 års jubilæumet for Maison Ferrand. Rommen er sammensat af rommer fra Barbados, der alle er mellem 12-20 år gamle. Den fløjsbløde, cremede rom mødes smukt i en fyldig, sødmefuld karakter, der er blød og behagelig. Den slutter af med et mediumfyldigt og delikat finish og har en dejlig duft af ristede nødder, mørk frugt, vanilje, kakao, kokos, karamel mødes i en sødmefuld tone.

Pris: Kr. 499,-

Plantation Original Dark Double Aged Rum

Smagsfyldig karakter og dyb farve.

Plantation Original Dark Double Aged Rum er en blanding af Trinidad og Jamaica rom modnet i unge bourbon fade og efterfølgende på franske Cognac fade. Rommen har en lidt røget næse med raffinerede noter af banan og citrus skræl. En fremragende rom, der vil helt sikkert give din cocktails stil. Først er rommen lagret i det varme tropiske klima i Caribien på Amerikanske Bourbon fade hvor rommen tilegnes sin unikke smagsfyldige karakter og dybe farve. Efter lagringen er fadene hand-picked  og sendt til Chateau Bonbonnet i Cognac hvor rommen igen lagres på franske Cognacfade for at frembringe de krydrede noter som fransk Eg giver til rommen.

Pris: Kr. 200,-

Plantation 3 Star White Rum

Smag af sukkerrør og vanilje

Plantation 3 Stars silver rum er en blanding af rom fra Jamaica, Barbados og Trinidad. Heraf har nogle fået op til 12 års fadlagring og er efterfølgende blevet filtreret gennem kul, hvilket trækker det meste farve ud af rommen. Rommen har en dejlig krydret smag af sukkerrør og vanilje, som støtter en meget fyldig og ren smag. Rommen har en dejlig let duft af citrusfugter og mango med noter af vanilje.
Pris: Kr. 200,-

Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk